Bureaustoelen

Snel filteren:

NEN-1335 bureaustoelen
NPR-1813 bureaustoelen
Ergonomische bureaustoelen

In ons assortiment vindt u verschillende bureaustoelen. Al jarenlang leveren wij bureaustoelen aan honderden bedrijven in de Nederland. Een goed geteste bureaustoel die u comfort en een goede lichaamshouding biedt is van enorm belang voor uw lichaam.

Lees meer

Een groot gedeelte van de bureaustoelen die wij aanbieden zijn ontwikkeld om een hele werkdag op te kunnen zitten.

Normering

Productgroep

Stofgroep

Kleur

Armleuningen

Voetkruis

Garantie

Bureaustoelen kopen?

Bent u opzoek naar een bureaustoel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een comfortabele en degelijke bureaustoel is misschien wel één van de essentieelste onderdelen van een prettige werkplek. Onderschat de waarde van een comfortabele bureaustoel dan ook zeker niet. VG Trading heeft een ruim assortiment aan bureaustoelen. Met jarenlange ervaring in het geven van advies voor zitmeubilair, kunnen wij u van passend advies voorzien.

Beste bureaustoel 2023

De meest gestelde vraag die wij krijgen is ‘Wat is de beste bureaustoel?’. Helaas kunnen wij u hier nooit direct antwoord opgeven. Bureaustoelen zijn er in alle prijsklassen en van allerlei kwaliteitssoorten.  Als u niet zo vaak achter uw bureau zit zullen u wensen en prioriteiten voor een goede bureaustoel natuurlijk anders liggen dan wanneer u volledige dagen achter uw bureau werkt. De bureaustoelen van VG Trading voorkomen de veelvoorkomende klachten zoals RSI. Bij een bezoek aan onze showroom en/of een telefonisch overleg, kunnen wij samen kijken welke bureaustoel het beste past bij uw gebruik en budget.

Met de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van bureaustoelen, kunnen wij u onder het genot van een kopje koffie, van een uitgebreid en passend advies voorzien. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod aan bureaustoelen. Als wij samen met u een bureaustoel hebben gekozen, zijn er vaak ook nog verschillende extra opties. Ook hierin kunnen wij uitstekend van een passend advies voorzien.

Goede bureaustoelen

Er zijn allerlei soorten en maten waar u uit kunt kiezen. Bekijk het assortiment en laat u verbazen over het aanbod. Zo hebben we keuze uit ergonomische bureaustoelen, designstoelen, budget exemplaren en er zijn ook bureaustoelen voor het bewegend zitten. De ‘bewegend zitten’ stoelen bieden een groot comfort en zorgen ervoor dat uw lichaam toch flexibel blijft. Ze zijn licht verend en buigzaam, ze vormen mee met uw lichaam. Dit voorkomt een hoop pijn in de rug.

Niet iedereen is op zoek naar een bureaustoel voor in de werkruimte. Daarom hebben wij ook een ruim aanbod aan directiefauteuils, vergaderstoelen, kantinestoelen, werkkrukken en werkstoelen. Voor iedere ruimte is er een gepaste oplossing bedacht en iedereen kiest zelf de meest ideale werkstoel. Wilt u de bureaustoel ook af en toe opzij kunnen zetten, of wilt u gebruik maken van een barkruk? Combineer dit dan met een zit sta bureau.

Maak een afspraak of bestel online

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste stoel kiest? Kom gerust eens langs. Wilt u de bureaustoel online bestellen, maar bent u nog niet 100% zeker? U heeft een bedenktermijn van 14 dagen, dit geeft u de ruimte om de bureaustoel in de gewenste omgeving uit te proberen. We hebben een handige bezorgservice en ook een monteerservice waar u eenvoudig gebruik van kunt maken. Zo weet u zeker dat alles netjes aan komt en goed in elkaar wordt gezet! Bij VGTrading wordt alles netjes voor u geregeld.

Het bezorgen en monteren wordt al voor u vergoed bij bestellingen van €350. Bestel de bureaustoelen eenvoudig online via onze webshop of neem even telefonisch contact op met onze klantenservice. Heeft u nog vragen en opmerkingen over de beschikbare bureaustoelen? Wilt u weten wat de beste keus is voor u en uw werkplek? Dan helpen we u graag bij de keuze!