Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Roosendaal

Roosendaal is een snelgroeiende stad met bijna 100.000 inwoners. Industrieterrein Borchwerf is het bekende industrieterrein van Roosendaal. Op dit moment telt het industrieterrein honderden bedrijven die samen zorgen voor een omzet van meer dan een miljard per jaar.
Wij leveren ook in Roosendaal!

We komen graag leveren in Roosendaal maar hebben hier geen showroom!

Kantoormeubelen Roosendaal

U kunt zich voorstellen dat wij hier regelmatig te vinden zijn voor de levering van kantoormeubelen. Honderden bedrijven op enkele vierkante meters van elkaar vandaar. Wij leveren al sinds jaar en dag in Roosendaal en dan met name op de Borchwerd.

Gebruikt kantoormeubilair Roosendaal

Steeds vaker lijkt de vraag naar tweedehands kantoormeubelen te groeien. Ook in Roosendaal leveren wij maandelijks gebruikte kantoormeubelen. Hierbij kunt u denken aan onder andere gebruikte bureaus, bureaustoelen, archiefkasten en ladeblokken. Bent u nou opzoek naar een specifiek product? Een Ahrend bureaustoel van goede kwaliteit, maar u wilt hier niet de nieuwwaarde van betalen? Neem dan even contact met ons op. Wij leveren maandelijks gebruikt kantoormeubilair in Roosendaal, dus waarom niet bij u op kantoor?

Nieuwe kantoormeubelen Roosendaal

Wat betreft de nieuwe kantoormeubelen kunnen wij u vertellen dat wij ook een van de scherpst geprijsde kantoormeubelaanbieders zijn. VG Trading biedt u een scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering. Daarnaast heeft u persoonlijk contact met de leverancier.

Langs komen in ons filiaal?

Wij hebben een vestiging waar u kunt komen kijken naar ons assortiment gebruikte kantoormeubelen. Deze vindt u in Huizen aan de Ambachtsweg 26.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!