Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Roosendaal

Roosendaal is een snelgroeiende stad met bijna 100.000 inwoners. Industrieterrein Borchwerf is het bekende industrieterrein van Roosendaal. Op dit moment telt het industrieterrein honderden bedrijven die samen zorgen voor een omzet van meer dan een miljard per jaar.

Zit-sta bureau leveren in Roosendaal?

Wij leveren ook in Roosendaal!
Bent u van plan om een bureau aan te schaffen, denk dan eens aan een zit-sta bureaus, dat is de toekomst!

We zitten helaas niet in Roosendaal maar we komen graag bij u thuis of op het kantoor leveren!

Bekijk hier onze top 10 meest verkochte producten!

Al eens aan gebruikt gedacht? Bekijk hier onze top 10 gebruikte producten!

U kunt zich voorstellen dat wij hier regelmatig te vinden zijn voor de levering van kantoormeubelen. Honderden bedrijven op enkele vierkante meters van elkaar vandaar. Wij leveren al sinds jaar en dag in Roosendaal en dan met name op de Borchwerd.

Gebruikt kantoormeubilair Roosendaal

Steeds vaker lijkt de vraag naar tweedehands kantoormeubelen te groeien. Ook in Roosendaal leveren wij maandelijks gebruikte kantoormeubelen. Hierbij kunt u denken aan onder andere gebruikte bureaus, bureaustoelen, archiefkasten en ladeblokken. Bent u nou opzoek naar een specifiek product? Een Ahrend bureaustoel van goede kwaliteit, maar u wilt hier niet de nieuwwaarde van betalen? Neem dan even contact met ons op. Wij leveren maandelijks gebruikt kantoormeubilair in Roosendaal, dus waarom niet bij u op kantoor?

Langs komen in ons filiaal?

Wij hebben een vestiging waar u kunt komen kijken naar ons assortiment gebruikte kantoormeubelen. Deze vindt u in Huizen aan de Ambachtsweg 26.

Archiefkasten

in diverse kleuren, maten en prijzen!

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Refurbished kantoormeubilair

duurzaam, circulair en voordelig!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur, wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

MA

open
op
afspraak

DI / VR

10.00 uur
tot
16.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd: