Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Roosendaal

Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Roosendaal

Roosendaal is een snelgroeiende stad met bijna 100.000 inwoners. Industrieterrein Borchwerf is het bekende industrieterrein van Roosendaal. Op dit moment telt het industrieterrein honderden bedrijven die samen zorgen voor een omzet van meer dan een miljard per jaar.

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

U kunt zich voorstellen dat wij hier regelmatig te vinden zijn voor de levering van kantoormeubelen. Honderden bedrijven op enkele vierkante meters van elkaar vandaar. Wij leveren al sinds jaar en dag in Roosendaal en dan met name op de Borchwerd.

Gebruikt kantoormeubilair Roosendaal

Steeds vaker lijkt de vraag naar tweedehands kantoormeubelen te groeien. Ook in Roosendaal leveren wij maandelijks gebruikte kantoormeubelen. Hierbij kunt u denken aan onder andere gebruikte bureaus, bureaustoelen, archiefkasten en ladeblokken. Bent u nou opzoek naar een specifiek product? Een Ahrend bureaustoel van goede kwaliteit, maar u wilt hier niet de nieuwwaarde van betalen? Neem dan even contact met ons op. Wij leveren maandelijks gebruikt kantoormeubilair in Roosendaal, dus waarom niet bij u op kantoor?

Langs komen in ons filiaal?

Wij hebben een vestiging waar u kunt komen kijken naar ons assortiment gebruikte kantoormeubelen. Deze vindt u in Huizen aan de Ambachtsweg 26.

Bekijk onze meest recente projecten!

Wij laten u graag zien waar we ons dagelijks mee bezig houden! Bekijk snel onze gerealiseerde projecten!

GRATIS VERZENDING

Bij bestellingen boven € 250

RUIME SHOWROOM

centraal gelegen in Nederland.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

op al onze nieuwe producten.

Showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

MA

open
op
afspraak

DI / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!