Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Zaandam

Al enkele jaren levert VG Trading met enige regelmaat nieuw- en gebruikt kantoormeubilair in de omgeving van Zaandam. Zo leveren wij veel kantoormeubilair uit op de bekende industrieterrein rondom Zaandam. Te denken aan ZaanIJ, Hembrugterrein, HoogTij, Noodzaan en meer.

We komen graag leveren in Zaandam maar hebben hier geen showroom!

Kantoormeubelen Zaandam

Mogelijkheden levering in Zaanstreek

VG Trading is gevestigd in Huizen op ongeveer drie kwartier rijden van Zaandam. Ondanks dat dit een redelijke afstand is leveren wij al jaren met plezier in Zaandam. Daarnaast treft het toeval dat wij bij bestellingen vanaf €250,00 gratis bezorgen en monteren (begane grond). Er zijn dus niet altijd kosten verbonden aan de levering van ons kantoormeubilair.

Gebruikt kantoormeubilair

Inmiddels hebben wij naamsbekendheid opgedaan met ons gebruikte kantoormeubilair. Ondanks dat de afstanden naar- en van Zaandam wat groot zijn kunnen wij bij bestellingen garanderen dat er kwaliteit gebruikt kantoormeubilair geleverd worden. Bent u onderweg van of naar een klant of om een andere reden toevallig in de buurt? Dan kunt u altijd even komen in onze showroom. Wij bieden namelijk een groot assortiment met nieuw- en gebruikt kantoormeubilair. De gebruikte kantoormeubelen zijn opgeslagen in ons magazijn. Bij een telefonische afspraak kunnen wij er op tijd voor zorgen dat deze alvast voor u klaar staan. Verder raden wij u altijd aan om even telefonisch een afspraak te maken alvorens u langs komt. De koffie staat voor u klaar!

Nieuwe kantoormeubelen Zaandam

Wat betreft de nieuwe kantoormeubelen kunnen wij u vertellen dat wij ook een van de scherpst geprijsde kantoormeubelaanbieders zijn. VG Trading biedt u een scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering. Daarnaast heeft u persoonlijk contact met de leverancier.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!