Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Eindhoven

Wij leveren kantoormeubelen door heel Eindhoven. Zowel particulieren als ondernemers zijn geintereseerd in ons sterk geprijsde aanbod nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen. Op dit moment telt Eindhoven zo’n zeventien industrieterreinen. Maandelijks vindt u ons in zowel het centrum als de randstad van Eindhoven voor de kantoorinrichting van verschillende bedrijven.

Bureaustoel leveren in Eindhoven?

Wij leveren ook in Eindhoven!

Bent u van plan om een ergonomische bureaustoel aan te schaffen, denk dan eens aan een van onze NEN-1335 bureaustoelen!

We komen graag leveren in Eindhoven maar hebben hier helaas geen showroom!

Bekijk hier onze top 10 meest verkochte producten!

Al eens aan gebruikt gedacht? Bekijk hier onze top 10 gebruikte producten!

Gebruikte kantoormeubelen Eindhoven

Opzoek naar gebruikt kantoormeubilair voor de inrichting van uw winkel, kantoor of magazijn? Dan bent u bij VG Trading kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij leveren met enige regelmaat gebruikt kantoormeubilair in- en rondom Eindhoven. Gebruikte bureaus, gebruikte bureaustoelen en gebruikte vergadertafels zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Gebruikt kantoormeubilair Eindhoven

Uiteraard bent u ook voor nieuwe kantoormeubelen bij VG Trading aan het juiste adres. Binnen een aantal werkdagen in huis, persoonlijk contact en altijd bereid om advies te geven. Dat is waar VG Trading kantoormeubelen voor staat.

Route naar ons filiaal in Huizen

WIlt u een keer komen kijken in ons filiaal? Neem dan even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en een eventuele afspraak in kunnen plannen. Wij zijn te vinden aan de Ambachtsweg 26 in Huizen. Dit is ongeveer vijf kwartier rijden vanaf Eindhoven.

Archiefkasten

in diverse kleuren, maten en prijzen!

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Refurbished kantoormeubilair

duurzaam, circulair en voordelig!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Showroom

Onze showroom is op donderdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Ambachtsweg 26, 1271 AM Huizen

MA / WO

open
op
afspraak

DO / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd: