Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Eindhoven

Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Eindhoven

Wij leveren kantoormeubelen door heel Eindhoven. Zowel particulieren als ondernemers zijn geintereseerd in ons sterk geprijsde aanbod nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen. Op dit moment telt Eindhoven zo’n zeventien industrieterreinen. Maandelijks vindt u ons in zowel het centrum als de randstad van Eindhoven voor de kantoorinrichting van verschillende bedrijven.

Gebruikte kantoormeubelen Eindhoven

Opzoek naar gebruikt kantoormeubilair voor de inrichting van uw winkel, kantoor of magazijn? Dan bent u bij VG Trading kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij leveren met enige regelmaat gebruikt kantoormeubilair in- en rondom Eindhoven. Gebruikte bureaus, gebruikte bureaustoelen en gebruikte vergadertafels zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Kantoormeubelen in Eindhoven

Uiteraard bent u ook voor nieuwe kantoormeubelen bij VG Trading aan het juiste adres. Binnen een aantal werkdagen in huis, persoonlijk contact en altijd bereid om advies te geven. Dat is waar VG Trading kantoormeubelen voor staat.

Route naar ons filiaal in Huizen

WIlt u een keer komen kijken in ons filiaal? Neem dan even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en een eventuele afspraak in kunnen plannen. Wij zijn te vinden aan de Ambachtsweg 26 in Huizen. Dit is ongeveer vijf kwartier rijden vanaf Eindhoven.

Bekijk onze meest recente projecten!

Wij laten u graag zien waar we ons dagelijks mee bezig houden! Bekijk snel onze gerealiseerde projecten!

GRATIS VERZENDING

Bij bestellingen boven € 250

RUIME SHOWROOM

centraal gelegen in Nederland.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

op al onze nieuwe producten.

Showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

MA

open
op
afspraak

DI / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!