Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Eindhoven

Wij leveren kantoormeubelen door heel Eindhoven. Zowel particulieren als ondernemers zijn geintereseerd in ons sterk geprijsde aanbod nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen. Op dit moment telt Eindhoven zo’n zeventien industrieterreinen. Maandelijks vindt u ons in zowel het centrum als de randstad van Eindhoven voor de kantoorinrichting van verschillende bedrijven.

We komen graag leveren in Eindhoven maar hebben hier geen showroom!

Gebruikte kantoormeubelen Eindhoven

Opzoek naar gebruikt kantoormeubilair voor de inrichting van uw winkel, kantoor of magazijn? Dan bent u bij VG Trading kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij leveren met enige regelmaat gebruikt kantoormeubilair in- en rondom Eindhoven. Gebruikte bureaus, gebruikte bureaustoelen en gebruikte vergadertafels zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Gebruikt kantoormeubilair Eindhoven

Uiteraard bent u ook voor nieuwe kantoormeubelen bij VG Trading aan het juiste adres. Binnen een aantal werkdagen in huis, persoonlijk contact en altijd bereid om advies te geven. Dat is waar VG Trading kantoormeubelen voor staat.

Bureaustoel leveren in Eindhoven?

Wij leveren ook in Eindhoven! Bent u van plan om een ergonomische bureaustoel aan te schaffen, denk dan eens aan een van onze NEN-1335 bureaustoelen!

Route naar ons filiaal in Huizen

WIlt u een keer komen kijken in ons filiaal? Neem dan even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en een eventuele afspraak in kunnen plannen. Wij zijn te vinden aan de Ambachtsweg 26 in Huizen. Dit is ongeveer vijf kwartier rijden vanaf Eindhoven.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!