Nieuw- & gebruikt kantoormeubilair Den Haag

De binnenstad van Den Haag is bekend door zijn levendigheid en het is er altijd rumoerig. Een goede plek voor een ondernemer om zijn kantoor te vestigen is natuurlijk in het centrum. Daarom leveren wij veelal in de binnenstad van Den Haag. Ook in de randstad van Den Haag zijn wij veel te vinden voor de levering van onze kantoormeubelen. Businesspark Haaglanden, Binckhorst en Forepark zijn bedrijventerreinen waar wij voornamelijk te vinden zijn.

We komen graag leveren in Den Haag maar hebben hier geen showroom!

Kantoormeubelen Den Haag

Tweedehands kantoormeubelen Den Haag

Natuurlijk wilt u goede kwaliteit kantoormeubelen. Uiteraard ook tegen een zeer scherpe prijs, maar de combinatie is soms nogal eens lastig. Voor goede kwaliteit bureaus en bureaustoelen betaald u ook een (terechte) duurdere prijs dan een gemiddelde bureaustoel bij een goedkope meubelzaak. Wij hebben daarom ook gebruikte kantoormeubelen in de aanbieding. Deze kantoormeubelen zijn opgekocht uit faillissementen en worden grondig nagekeken en gereinigd. Sommige kantoormeubelen zien er nog uit als nieuw, andere worden voorzien van een nieuwe stoffering of een nieuw blad.

Zit-sta bureau leveren in Den Haag?

Bent u van plan om een bureau aan te schaffen, denk dan eens aan een zit-sta bureaus, dat is de toekomst!

Langs komen in ons filiaal?

Op dit moment hebben wij een vestiging waar u kunt komen kijken. In Huizen (Noord-Holland) vindt u VG Trading op de Ambachtsweg 26 in Huizen.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!