Nieuw- en gebruikt kantoormeubilair Amsterdam

In Amsterdam wonen inmiddels al bijna 800.00 mensen. Naast deze inwoners heeft de stad Amsterdam als hoofdstad van ons land heel wat bedrijvigheid te verwerken op een dag. Kantoren worden iedere dag gevuld met nieuwe startende ondernemers. Door de achterdeur vertrekken de bedrijven die de financiele crisis niet hebben kunnen overwinnen. Dit biedt voor VG Trading kantoormeubelen weer kansen.

Opkopen kantoormeubelen Amsterdam

Omdat er in Amsterdam zo veel bedrijven gevestigd zijn komen wij hier ook zo vaak. Uiteraard om kantoormeubelen te leveren, maar ook voor de opkoop van failissementen. In een grootte koop nemen wij dan bijvoorbeeld tientallen gebruikte bureaus en bureaustoelen over van deze bedrijven. Daar tegenover kunnen wij deze gebruikte kantoormeubelen wederom in de verkoop doen. Zo komt ons assortiment gebruikte kantoormeubelen tot stand.

Archiefkasten

in diverse kleuren, maten en prijzen!

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Refurbished kantoormeubilair

duurzaam, circulair en voordelig!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Gebruikt kantoormeubilair Amsterdam

Voor zowel nieuw- als gebruikt kantoormeubilair bent u bij VG Trading kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij leveren u binnen een paar werkdagen het gewenste kantoormeubilair. Wij staan open voor telefonisch contact en zijn iedere werkdag te bereiken van 09:00 tot en met 18:00 uur.

Nieuwe kantoormeubelen Amsterdam

Wat betreft de nieuwe kantoormeubelen kunnen wij u vertellen dat wij ook een van de scherpst geprijsde kantoormeubelaanbieders zijn. VG Trading biedt u een scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering. Daarnaast heeft u persoonlijk contact met de leverancier.

Afstand naar Amsterdam

Vanaf ons filiaal naar het centrum van Amsterdam is ongeveer 34 minuten rijden. Komt u uit Amsterdam en wilt u de meubelen even met eigen ogen zien? Met een half uurtje bent u bij ons in het filiaal. Maak wel van te voren even een telefonische afspraak met ons.

Gerealiseerde projecten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

GRATIS VERZENDING

bij bestellingen boven de € 500

RUIME SHORWOOM

centraal gelegen in Nederland!

LAAGSTE PRIJS GARANTIE

op al onze nieuwe kantoormeubelen

Showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

MA

open
op
afspraak

DI / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!