Nieuw- en gebruikt kantoormeubilair Den Haag

De binnenstad van Den Haag is bekend door zijn levendigheid en het is er altijd rumoerig. Een goede plek voor een ondernemer om zijn kantoor te vestigen is natuurlijk in het centrum. Daarom leveren wij veelal in de binnenstad van Den Haag. Ook in de randstad van Den Haag zijn wij veel te vinden voor de levering van onze kantoormeubelen. Businesspark Haaglanden, Binckhorst en Forepark zijn bedrijventerreinen waar wij voornamelijk te vinden zijn.

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Tweedehands kantoormeubelen Den Haag

Natuurlijk wilt u goede kwaliteit kantoormeubelen. Uiteraard ook tegen een zeer scherpe prijs, maar de combinatie is soms nogal eens lastig. Voor goede kwaliteit bureaus en bureaustoelen betaald u ook een (terechte) duurdere prijs dan een gemiddelde bureaustoel bij een goedkope meubelzaak. Wij hebben daarom ook gebruikte kantoormeubelen in de aanbieding. Deze kantoormeubelen zijn opgekocht uit faillissementen en worden grondig nagekeken en gereinigd. Sommige kantoormeubelen zien er nog uit als nieuw, andere worden voorzien van een nieuwe stoffering of een nieuw blad.

Langs komen in ons filiaal?

Op dit moment hebben wij een vestiging waar u kunt komen kijken. In Huizen (Noord-Holland) vindt u VG Trading V.O.F. op de Ambachtsweg 26 in Huizen. Zie onderstaand.

Bekijk onze meest recente projecten!

Wij laten u graag zien waar we ons dagelijks mee bezig houden! Bekijk snel onze gerealiseerde projecten!

GRATIS VERZENDING

Bij bestellingen boven € 250

RUIME SHOWROOM

centraal gelegen in Nederland.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

op al onze nieuwe producten.

Showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

MA

open
op
afspraak

DI / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!