Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Amersfoort

Op een kleine twintig minuten rijden van Amersfoort vind u ons kantoorpand gelegen aan de Ambachtsweg 26 in Huizen. Wij hebben hier een showroom en een groot magazijn met opslag. U kunt dus bij ons zowel het nieuwe- als gebruikte kantoormeubilair komen bekijken. Al het gebruikte kantoormeubilair wat wij aanbieden op onze website Wij garanderen dat wij één van de goedkoopste uit de gehele regio zijn. De kwaliteit van onze bureaustoelen, bureaus en overige kantoorinrichting is van zeer goede kwaliteit.

We komen graag leveren in Amersfoort maar hebben hier geen showroom!

Nieuw kantoormeubilair

Op onze website vind u alles producten die wij in ons assortiment hebben. Wij bieden deze aan tegen een scherp tarief. Heeft u nu een product gezien bij één van de andere kantoormeubelen specialisten op het internet? Bel ons dan even. Het kan namelijk zijn dat wij deze kantoormeubelen goedkoper kunnen aanbieden, alleen nog niet aan ons assortiment kantoormeubelen hebben toegevoegd. De reden hiervan is dat wij ook een zeer groot aanbod van gebruikte kantoormeubelen hebben, waardoor wij niet altijd op dezelfde nog ons assortiment nieuw kantoormeubilair kunnen aanvullen.

Gebruikt kantoormeubilair Amersfoort

Wat betreft de gebruikte kantoormeubelen kunnen wij zeggen dat wij in zeer snelle tijd uit aan het breiden zijn op dit gebied. Wij bieden namelijk de mogelijkheid aan bedrijf om kantoormeubelen op te kopen. Als gevolg hiervan krijgen wij met enige regelmaat telefoontjes, waaruit wij zeer grote partijen kopen. Uiteraard bieden wij de bedrijven ook de mogelijkheid om door ons het kantoorpand opnieuw te laten inrichten.

Kantoormeubilair Amersfoort

Bent u woonachtig in Amersfoort en opzoek naar kantoormeubelen? Neem dan eens telefonisch contact op met één van de medewerkers van VG Trading. Wij maken graag een afspraak met u om onze showroom en magazijn te laten zien. Vervolgens kunnen we onder het genot van een bakje koffie de mogelijkheden bespreken om uw kantoor in te richten / en of te kijken wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Showroom

Het is mogelijk een afspraak te maken in onze showroom van maandag t/m zaterdag. Wij heten u van harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

Openingstijden

Maandag tot Zaterdag open op afspraak

Adresgegevens

VG Trading kantoormeubelen
Ambachtsweg 26
1271 AM Huizen
Nederland

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!