Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Amersfoort

Op een kleine twintig minuten rijden van Amersfoort vind u ons kantoorpand gelegen aan de Ambachtsweg 26 in Huizen. Wij hebben hier een showroom en een groot magazijn met opslag. U kunt dus bij ons zowel het nieuwe- als gebruikte kantoormeubilair komen bekijken. Al het gebruikte kantoormeubilair wat wij aanbieden op onze website Wij garanderen dat wij één van de goedkoopste uit de gehele regio zijn. De kwaliteit van onze bureaustoelen, bureaus en overige kantoorinrichting is van zeer goede kwaliteit.

Zit-sta bureau leveren in Amersfoort?

Wij leveren ook in Amersfoort!
Bent u van plan om een bureau aan te schaffen, denk dan eens aan een zit-sta bureaus, dat is de toekomst!

We komen graag leveren in Amersfoort maar hebben helaas geen showroom in Amersfoort

Bekijk hier onze top 10 meest verkochte producten!

Al eens aan gebruikt gedacht? Bekijk hier onze top 10 gebruikte producten!

Nieuw kantoormeubilair

Op onze website vind u alles producten die wij in ons assortiment hebben. Wij bieden deze aan tegen een scherp tarief. Heeft u nu een product gezien bij één van de andere kantoormeubelen specialisten op het internet? Bel ons dan even. Het kan namelijk zijn dat wij deze kantoormeubelen goedkoper kunnen aanbieden, alleen nog niet aan ons assortiment kantoormeubelen hebben toegevoegd. De reden hiervan is dat wij ook een zeer groot aanbod van gebruikte kantoormeubelen hebben, waardoor wij niet altijd op dezelfde nog ons assortiment nieuw kantoormeubilair kunnen aanvullen.

Gebruikt kantoormeubilair Amersfoort

Wat betreft de gebruikte kantoormeubelen kunnen wij zeggen dat wij in zeer snelle tijd uit aan het breiden zijn op dit gebied. Wij bieden namelijk de mogelijkheid aan bedrijf om kantoormeubelen op te kopen. Als gevolg hiervan krijgen wij met enige regelmaat telefoontjes, waaruit wij zeer grote partijen kopen. Uiteraard bieden wij de bedrijven ook de mogelijkheid om door ons het kantoorpand opnieuw te laten inrichten.

Kantoormeubilair Amersfoort

Bent u woonachtig in Amersfoort en opzoek naar kantoormeubelen? Neem dan eens telefonisch contact op met één van de medewerkers van VG Trading. Wij maken graag een afspraak met u om onze showroom en magazijn te laten zien. Vervolgens kunnen we onder het genot van een bakje koffie de mogelijkheden bespreken om uw kantoor in te richten / en of te kijken wat wij precies voor u kunnen betekenen.

Archiefkasten

in diverse kleuren, maten en prijzen!

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Refurbished kantoormeubilair

duurzaam, circulair en voordelig!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur, wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

MA

open
op
afspraak

DI / VR

10.00 uur
tot
16.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd: