Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Hilversum

Nieuwe- en gebruikte kantoormeubelen Hilversum

Hilversum, de bekende mediastad telt inmiddels al aardig wat kantoorruimtes die (deels) jaarlijks heringericht worden. VG Trading is een van de bekendste en betrouwbaarste leveranciers van ‘t Gooi waardoor zij veelal benaderd worden voor het inrichten van de werkplekken in Hilversum. Het mediapark, maar ook de bedrijventerreinen in en rondom de Diependaalselaan zijn een vaste prik voor VG Trading kantoormeubelen.

Gebruikte kantoormeubelen Hilversum

Bent u opzoek naar gebruik kantoormeubilair voor uw bedrijf in Hilversum? Dan bent u bij VG Trading aan het juiste adres. Vanaf het centrum van Hilversum bent u in iets meer dan twintig minuten bij ons filiaal op de Ambachtsweg 26 in Huizen. Weet u van te voren al wat u wil gaan bestellen? Dan hoeft u niet eens langs te komen, dan komen wij naar u toe.

Archiefkasten

In diverse kleuren en maten

Zit-sta bureaus

nergens goedkoper!

Kantine

een kantine hoeft niet meer oersaai te zijn!

ERGONOMISCHE BUREAUSTOELEN

vanaf 199 euro!

Kantoormeubilair Hilversum

Bent u opzoek naar een aanbieder van nieuw kantoormeubilair van hoogwaardige kwaliteit? Ook dan bent u bij VG Trading aan het juiste adres. Wij kopen grootschalig dure merken bureaus en bureaustoelen in, waardoor wij ook deze nieuwe kantoormeubelen tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden aan onze klanten. Dit is tevens de reden waarom wij de afgelopen tien jaar zo’n groot klantenbestand hebben opgebouwd. Persoonlijk contact en een scherpe prijs is immer wat onze klanten krijgen.

Bekijk onze meest recente projecten!

Wij laten u graag zien waar we ons dagelijks mee bezig houden! Bekijk snel onze gerealiseerde projecten!

GRATIS VERZENDING

Bij bestellingen boven € 250

RUIME SHOWROOM

centraal gelegen in Nederland.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!

op al onze nieuwe producten.

Showroom

Onze showroom is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, wij heten u van  harte welkom en bespreken graag de mogelijkheden om uw kantoor in te richten!

MA

open
op
afspraak

DI / VR

09.00 uur
tot
17.00 uur

ZAT

open
op
afspraak

U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!