Gebruikte bureaus

Gebruikte bureaus

De aanschaf van een bureau kan nogal eens wat kosten. Op het moment dat je als ZZP’er begint met het inrichten van je eigen eerste kantoorpand zal je merken dat de aanschaf van een professioneel bureau flink wat geld kost.

Lees meer

Ondanks dat VG Trading kantoormeubelen al één van de goedkoopste aanbieders is van dit soort kwalitatief goede bureaus hebben wij ook tweedehands bureaus op onze website in de aanbieding. Op dit moment bekijkt u de gebruikte bureaus in de categorie gebruikte kantoormeubelen. De bureaus met veel schade worden voorzien van een compleet nieuw blad.

Tweedehands bureau

Een tweedehands bureau is erg populair onder startende ondernemers, omdat deze altijd scherp geprijsd zijn. Over het algemeen zijn de gebruikte kantoormeubelen van een zeer hoge kwaliteit en zijn de gebruikte bureaus op wat gebruikerssporen zo goed als nieuw.

Een krasje op een bureau kun je er ook zelf de eerste dag op maken, dus waarom zou je niet een gebruikt bureau kopen? Bekende merken die een zeer hoge nieuwwaarde hebben zijn van zeer goede kwaliteit en daardoor erg populair in ons assortiment.
VG Trading verkoopt alleen kwaliteit tweedehands kantoormeubelen. Omdat wij als professionals oog hebben voor zeer goede kwaliteit kantoormeubelen weten wij precies welke kantoormeubelen we op moeten kopen en wat we beter kunnen laten staan.

Gebruikte bureaus

Zoals u in ons assortiment bureaus kunt zien zijn nieuwe bureaus van een zeer goede kwaliteit, maar uiteraard hangt hier een prijskaartje aan. Dit is helaas niet voor iedereen toegankelijk en daarom komen wij ook graag de startende ondernemers tegemoet. Om deze reden bieden wij gebruikte bureaus aan tegen een zeer scherpe prijs. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van gebruikte bureaustoelen.

Vragen

Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 035 – 52 357 64 en uiteraard bestaat er de mogelijkheid om langs te komen in onze showroom. Hiervoor raden wij u wel aan even telefonisch contact met ons op te nemen alvorens u onze kant op komt aangezien we niet altijd aanwezig zijn i.v.m. bezorgen en monteren.

Filter
U heeft zojuist dit product toegevoegd:

Start met chatten!
Hallo, kunnen we ergens mee helpen?
We staan voor u klaar!