Bureaus met slinger

Ontdek de flexibiliteit en eenvoud van onze in hoogte verstelbare bureaus met slinger.

VG Trading kantoormeubelen heeft als één van de weinige kantoormeubilair-aanbieders de slinger bureaus in haar assortiment. Deze bureaus zijn gemakkelijk en snel in hoogte te verstellen. De slingerbureaus hebben aan de zijkant een handslinger waardoor het bureau gemakkelijk omhoog en omlaag geplaatst zou kunnen worden.

Lees meer

Wilt u een nog luxere uitvoering? Dan behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij hebben namelijk al een tijdje de elektrisch zit sta bureaus in ons assortiment. Deze kunt u met een druk op de knop omlaag of omhoog plaatsen.

De bureaus kunnen tot wel een halve meter worden verhoogd. Zo kunt u de elektrisch verstelbare tafel van 72 cm hoog verhogen tot een hoogte van 130 cm (afhankelijk van het geselecteerde model). Heeft u vragen over de werking van deze producten of wilt u deze een keer komen bezichtigen en testen in onze showroom? Neem gerust even contact op met de helpdesk van VG Trading kantoormeubelen.

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Garantie

Slinger bureaus

Slinger bureaus beginnen de laatste jaren in Nederland steeds populairder te worden, VG Trading is één van de marktleiders op het gebied van elektrische bureaus. Bij normale bureaus is het niet mogelijk om de hoogte van het blad te verstellen, bij slinger bureaus hebt u deze mogelijkheid wel. Met een enkele druk op de knop kunt u ervoor zorgen dat het bureaublad ruim 50 centimeter hoger komt te zitten. Een slinger bureau is bijvoorbeeld ideaal op het moment dat u op verschillende hoogtes wilt werken. Werkt u bijvoorbeeld ook wel eens staand? Dan kunt u het bureaublad een stuk laten stijgen. Op het moment dat u dan weer zittend wilt gaan werken, verlaagd u het bureaublad met één druk op de knop.

Assortiment

Bij VG Trading hebt u de keuze uit een uitlopend aantal slinger bureaus van allerlei afmetingen en in allerlei kleuren. Vrijwel alle elektrische bureaus zijn leverbaar in meerdere kleuren, zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen in welke kleur u het onderstel wilt hebben en welke kleur het bureaublad zelf moet hebben. De levertijd van een slinger bureau ligt bij VG Trading gemiddeld op 3 tot 5 werkdagen, u hoeft dus nooit lang te wachten op de levering van uw nieuwe bureau. Kunt u meer dan één slingerbureau gebruiken? Dan raden wij u aan om een passende offerte aan te vragen!