Duo-bureaus

Verbeter de samenwerking en productiviteit met onze moderne duo bureaus voor gedeeld werken.

Wij hebben de ‘Zit-sta duo-bench professional‘ uitgestald staan in onze showroom! U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Op een kantoor heeft iedereen vaak een eigen bureau, een plek met zijn eigen spullen en een eigen indeling. Tegelijkertijd is het prettig dat je met elkaar kunt overleggen zonder dat je je om moet draaien of naar een ander bureau moet lopen. Daarvoor is de bench werkplek ideaal. Dat zijn “twee bureaus” die tegen over elkaar staan.

Lees meer

Dat kun je met losse bureaus doen, maar tegenwoordig zijn er ook bench bureaus/werkplekken te koop die uit één geheel bestaan. Bij VG Trading zijn deze te koop. In de meeste gevallen zijn de werkbladen in afzonderlijk van elkaar in hoogte verstelbaar. Daardoor is het geen probleem als er personen van ongelijke lengte aan één bench bureau zitten.

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Garantie

Voordelen van de bench werkplek

Het contact met elkaar is het grootste voordeel. Je kunt makkelijk overleggen, want je hoeft alleen maar je hoofd op te tillen. Je kunt makkelijk papieren doorgeven die de ander nodig heeft. Als je wilt dat de ander even meekijkt op de computer, hoef je alleen maar het scherm te draaien. Het is mogelijk dat je op deze manier de telefoon deelt die op je bureau staat. Dat is vooral handig in een kleine organisatie die maar een beperkt aantal telefoonnummers ter beschikking heeft. Het kan in kantoorruimte schelen. Als je twee aparte bureaus neerzet, ben je vaak meer ruimte kwijt langs de wanden. Een bench werkplek kun je in het midden van een kamer neerzetten. Langs de wanden kun je dan meer kasten plaatsen, met meer bergruimte als gevolg. Tegenwoordig worden er steeds meer documenten digitaal opgeslagen, maar de kastruimte blijft nodig. Een andere voordeel is dat je het raam kunt delen. Met losse bureaus staat er vaak één bureau bij een raam. Door een bench werkplek zet je de bureaus met de zijkant tegen het raam en dan kunnen twee mensen profiteren van het licht.

Bench werkplek kopen

Het klinkt misschien gek, maar met een bench werkplek heb je meer privacy. In veel gevallen plaatst men een scherm tussen beide delen van het bureau. Je papieren blijven daardoor gescheiden. Wat misschien nog belangrijker is: je wordt niet zo gauw van achteren benaderd en er wordt minder over je schouder meegekeken. In de praktijk ligt er niet zoveel dat privé is, maar voor het gevoel is het prettiger als je van voren wordt benaderd of aangesproken. Je krijgt daardoor ook minder het gevoel dat je wordt gecontroleerd. Voor je medewerkers is dat fijn. Kortom, een bench werkplek kan een goede invloed op de samenwerking en het contact op het kantoor.