HAG stoelen

HÅG stoelen gaan een stap verder dan de meeste bureaustoelen of vergaderstoelen. Tijdens het werken is beweging ontzettend belangrijk. Alleen als u een kantoorbaan heeft schiet de extra beweging er weleens bij in.
Meer lezen

Gelukkig helpen HÅG stoelen u met bewegen terwijl u aan het werk bent. De innovatieve vorm van de stoelen zorgt ervoor dat u blijft bewegen tijdens het zitten. De stoelen zijn voorzien van een dynamisch ergonomische vorm. Uw lichaam zit hierdoor altijd perfect in balans tijdens het zitten. Daarnaast stimuleren de stoelen om constant in beweging te blijven tijdens het zitten. Bij VG Trading verkopen we zowel de bureaustoelen als vergaderstoelen van HÅG.

Dynamisch zitten; bureaustoel

HÅG stoelen zijn voorzien van een Balanced Movement Mechanism. Met dit mechanisme zit uw lichaam volledig in balans. Doordat uw lichaam constant balanceert op de stoel blijft u in beweging. Uw lichaam bepaalt zelf wanneer u wilt bewegen of stilzitten. Dankzij dit innovatieve systeem kan u blijven bewegen terwijl u aan het werk bent. Het systeem kantelt bijvoorbeeld de voorkant van de zitting omhoog als u zelf achterover leunt. Leunt u voorover? Dan kantelt de steun weer naar voren. Uw enkels en kuiten worden hierdoor automatisch geprikkeld om te bewegen. Dit zorgt meteen voor een verbeterde bloedcirculatie in uw lichaam. Dankzij een verbeterde bloedcirculatie krijgt u meer energie en kan u veel beter concentreren op uw werkzaamheden.

Design bureaustoelen van HÅG

Ergonomisch zitten is belangrijk, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Naast ingenieurs werken er designers aan het ontwerp van de nieuwe HÅG stoelen. Hierbij wordt er gewerkt met de ergonomische vormen en het Balanced Movement Mechanism. Onze technische kennis wordt gecombineerd met materialen van een hoge kwaliteit. De stoelen zijn een lust voor het oog. Dankzij de hoge kwaliteit materialen is niet alleen de uitstraling goed, maar ook de kwaliteit. Een HÅG stoel zit niet alleen in het begin goed, maar ook over een aantal jaren. Het is belangrijk dat u comfortabel kan blijven zitten dankzij het gebruik van hoge kwaliteit materialen.

HÅG bureaustoelen

HÅG bureaustoelen passen binnen zowel kleine als grote organisaties. Met de stoelen zit uw personeel altijd in balans. Het bewegingsmechanisme laat u ongemerkt bewegen tijdens het werken. De ergonomische bureaustoelen helpen u om op een natuurlijke manier de beste zithouding aan te nemen. De bureaustoelen voldoen ook aan de wettelijke eisen. Met een ergonomische bureaustoel van HÅG verkleint u de kans op veelvoorkomende RSI klachten.

HÅG vergaderstoelen

Tijdens een lange vergadering wil u natuurlijk graag comfortabel zitten. HÅG vergaderstoelen zijn voorzien van de dynamisch ergonomische vorm.
Uw lichaam blijft zo zelfs tijdens een vergadering constant in beweging. Dankzij deze beweging bent u extra geconcentreerd tijdens een vergadering. De vergaderstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende designs.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het uitzoeken van nieuwe HÅG stoelen? Kom gerust bij ons langs in de showroom om de verschillende HÅG stoelen uit te proberen. U kan bij ons niet alleen proef zitten, maar wij laten u ook zien hoe u het Balanced Movement Mechanisme afstelt. Met een gebruiksvriendelijke instelling kan u de stoel in balans brengen met uw lichaam. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe HÅG stoelen.

Armleuningen

Voetkruis

Garantie