Goedkope bureaustoelen

De specialisatie van VG Trading ligt op kantoormeubilair, waarbij de ogen voornamelijk zijn gericht op bureaus en bureaustoelen. Begrijpelijk, want bijvoorbeeld een bureaustoel zorgt een gehele dag voor zitcomfort. Is het dan wel verstandig om te besparen op een bureaustoel?
Meer lezen

Wij begrijpen als geen ander dat een startende ondernemer niet per definitie een hoog budget heeft. Wij van VG Trading hebben daar iets op bedacht, om toch ook het midden- en klein bedrijf tegemoet te kunnen komen. Uiteraard profiteren de grote bedrijven ook gewoon mee van deze mogelijkheden om te besparen bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte bureaustoel

Nieuwe goedkope bureaustoelen

Een professionele bureaustoel die ergonomisch verantwoord is vind je al vanaf €129,00 bij VG Trading. ZO kunt u bijvoorbeeld bureaustoel Ankaa en bureaustoel Asta eens bekijken als je een comfortabele professionele bureaustoel wilt aanschaffen voor weinig geld.

De laagste prijs

Bij de aankoop van meerdere producten raden wij onze klanten aan om gebruik te maken van ons ‘Offerte aanvraag’ systeem. Deze is speciaal gemaakt voor de consument die opzoek is naar o.a. goedkope bureaustoelen en andere goedkope kantoormeubelen. Het gebruik van de knop is geheel vrijblijvend.

Goedkope 2e hands bureaustoelen

Het kopen van 2e hands bureaustoelen kan zeer interessant zijn op het moment dat u opzoek bent naar gebruikt kantoormeubilair. Omdat wij als specialist in nieuw- en gebruikt kantoormeubilair met enige regelmaat ons assortiment gebruikte bureaustoelen vernieuwen is het zeker de moeite waard eens op onze website rond te kijken.

Bent u opzoek naar iets specifieks?

Het kant voorkomen dat onze actuele voorraad nog niet op de website word getoond. Daarnaast hebben wij zeer veel contacten binnen ons netwerk, waardoor wij in opdracht van een klant opzoek kunnen gaan naar verschillende bureaustoelen. Op het moment dat u een gebruikte Ahrend bureaustoel wilt kopen, maar wij deze bijvoorbeeld niet op voorraad of op de webshop hebben staan, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken, dit kan via: 035 – 52 357 64.

Normering

Productgroep

Stofgroep

Kleur

Armleuningen

Voetkruis

Garantie