Actiforce bureaus

Bij VG Trading kunt u terecht voor een Atciforce bureau. De bureaus van Actiforce zijn in hoogte verstelbaar. Het merk is gespecialiseerd in zowel de ontwikkeling als de productie van de verstelbare bureaus.

Lees meer

U bent er dan ook zeker van dat u kwaliteit in huis haalt. Kies voor een gezonde, verantwoorde werkdag en wissel staan en zitten af gedurende de dag. Met Actiforce heeft u de mogelijkheid om zowel staand als zittend te werken. Met een Visionå liftaandrijving worden de tafels snel en eenvoudig versteld. Kies uit een handslinger aandrijving of voor de elektrische motor. De onderstellen worden gemaakt van staal of aluminium. Kies de stijl die past bij uw kantoor of werkruimte.

Actiforce zit-sta bureaus

Uiteraard voldoen de Actiforce bureaus aan de laatste Arbo-normeringen. Ze garanderen een gezonde werkhouding en kunnen worden ingesteld naar de wensen van de gebruiker. Kies voor enkel een onderstel en bepaal zelf welk blad erop komt of kies voor een compleet bureau met werkblad en onderstel. Er is een mogelijkheid voor ieder beschikbaar budget. Bepaal zelf of u liever zittend of staand werkt. Wissel dit een paar keer per dag af en merk zelf het verschil. Met Actiforce worden uw spieren niet meer overbelast, lichamelijke klachten aanzienlijk verminderd.

Normering

Productgroep

Breedte

Diepte

Hoogte

Hoogte verstelbaar

Onderstel kleur

Bladkleur

Kleur

Garantie