Roldeurkasten

Maximaliseer je kantooropslag met onze roldeurkasten. VG Trading Kantoormeubelen biedt ruimtebesparende en moderne opbergoplossingen voor een georganiseerde werkruimte.

Filter

Normering
Normering
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Hoogte
Hoogte
Laat meer zien
Diepte
Diepte
Laat meer zien
Breedte
Breedte
Laat meer zien
Kleur
Kleur
Bladkleur
Bladkleur
Onderstel kleur
Onderstel kleur
Garantie
Garantie
Laat meer zien
Voetkruis
Voetkruis
Armleuningen
Armleuningen
Laat meer zien
Uitvoering
Uitvoering
Laat meer zien
Sorteren op:

Verschillende maten en kleuren

Op zoek naar een roldeurkast? Je vindt een uitgebreid aanbod aan roldeurkasten in onze webshop. Een archiefkast met roldeur kan volledig naar eigen wensen worden besteld. Zo weet je zeker dat je een kast hebt uitgezocht die volledig past bij het doel van de kast. Waar is de kast precies voor nodig, en waar komt deze te staan? Aan de hand van deze vragen ga je op zoek naar een geschikt model. Je hebt keuze uit meerdere modellen, maten en kleuren. Een hoge, rechte kast of een laag, breed model? Meerdere legborden onder elkaar of liever een aantal hangframes erin? Dit kan allemaal.

Je kunt kiezen voor een standaard kleur zoals wit, zwart, aluminium-kleurig of grijs. Ook kun je kiezen voor een heel andere kleur. Misschien heeft de huisstijl van het bedrijf een bepaalde kleur, of is de ruimte zelf ingericht in kleur, je kunt in ieder geval een kast kiezen die hierbij past. Hierdoor zal het geen doorn in het oog zijn, het is een stijlvolle kast die past bij de rest van de inrichting. Doordat deze kasten tegenwoordig te krijgen zijn in allerlei kleuren en maten is het ook mogelijk om deze in huis te plaatsen. Ook thuis hebben we met administratie te maken en de roldeurkast is een uitstekende manier om de documenten veilig in op te kunnen bergen.

Roldeurkast van VGTrading.nl

Wanneer je een roldeurkast bestelt bij VGTrading.nl ben je zeker van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. We leveren alleen kasten aan waarvan de veiligheid en stevigheid is bewezen. Deze roldeur archiefkasten leveren we zo spoedig mogelijk aan na bestelling. Is je bestelling groter dan €500? Dan leveren wij deze gratis bij u. Een kantoorruimte vullen met praktische meubelen hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Je krijgt de beste kwaliteit in huis en voortaan is alle administratie uitstekend en overzichtelijk opgeborgen.

Bepaal zelf de inrichting

Roldeurkasten komen vaak met een standaard inrichting. Deze bestaat uit legborden. Wanneer dit niet past bij de inrichting die je nodig hebt kun je dit eenvoudig aanpassen. Misschien zijn er teveel legborden in de kast geplaatst, of juist te weinig. Wil je handmappen een handige opbergplaats geven? Met een uittrekframe in de kast heb je hier meteen een goede plek voor. Bepaal de inrichting helemaal zelf zodat je optimaal profiteert van de kast. Een archiefkast moet voornamelijk praktisch zijn.

Niet alleen uittrekframes en legborden zijn mogelijke aanvullingen voor de kast. Je kunt ook kiezen voor uittreklades en legborden die uittrekbaar zijn. Moet je regelmatig in de kast zijn om een specifiek document te kunnen inzien? Dan is een uitschuifbaar legbord een aanrader. Sommige roldeurkasten komen met een opzetkast. Deze kun je op de kast plaatsen en zo werk je de hoogte van de ruimte in. Optimaal gebruik maken van de ruimte en toch meer opbergruimte creëren heb je zo eenvoudig bereikt. Er zijn allerlei accessoires te verkrijgen voor de kasten.

Accessoires voor de roldeurkast

Aanvullende accessoires vind je ook in onze handige, overzichtelijke webshop. Met deze accessoires maak je de inrichting van het nieuwe meubel helemaal af. Uittreklades, frames en andere aanvullingen voor de kast vind je allemaal in dit onderdeel. Ook vind je hier hangmappen en ordners waarmee de kast meteen kan worden gevuld. Alles wat je nodig hebt voor de activering van documenten vind je in onze webshop. Er is aan alles gedacht. Een ladebox valt ook onder de mogelijkheden.

Metalen roldeurkasten

Roldeurkasten worden gemaakt van degelijk staal. Dit maakt ze zo stevig en hierdoor kun je er van alles in kwijt. De deuren van de kasten worden gemaakt van kunststof en ze bestaan uit lamellen. Deze lamellen deuren hebben een magnetische sluiting, hierdoor sluiten de deuren perfect op elkaar aan. Wil je verzekerd zijn van een extra veilig opbergmogelijkheid? Dan kun je kiezen voor een slot. Zo kun je belangrijke documenten en andere eigendommen veilig in de kast opbergen. De roldeur archiefkasten met jaloeziedeuren zijn een uitkomst voor iedere kantoorruimte. Ze zijn handig en dankzij de roldeuren nemen de deuren ook geen ruimte in.

Voordelen van de archiefkast met roldeur

Waarom kiezen voor de roldeurenkast? De kast is praktisch, past in iedere ruimte en daarbij neemt het meubel geen extra ruimte in door de handige roldeuren. Deze slaan niet naar buiten waardoor het geen plaats inneemt in de kantoorruimte. De kasten zijn in te richten naar eigen wensen en daarbij bepaal je zelf de kleur, vorm en maten van de kast. Er is voor ieder kantoor een oplossing te vinden. Bepaal zelf welke kast aansluit bij de archivering die nodig is. Ordners, hangmappen, losse files en nog veel meer mogelijkheden om te archiveren, het kan allemaal in deze kast. Breid je archiverings mogelijkheden uit met andere archiefkasten en zorg dat alles op orde is. Niemand hoeft meer te zoeken naar specifieke dossiers of mappen, alles is overzichtelijk opgeborgen en iedereen weet precies waar er moeten worden gezocht.

Snelle levering van de kast

Een snelle levering wordt verzekerd. Wanneer je de kasten online bestelt worden ze zo snel mogelijk op locatie aangeleverd. Niet alleen de levering is Één van de voordelen van onze webshop. Het is bij ons ook mogelijk om de kasten op te halen bij ons magazijn, voor het geval je toch in de buurt bent en je de artikelen snel nodig hebt. We houden je op de hoogte over de levertijd van het meubel of de accessoires. Zo weet je precies wanneer je de nieuwe kantoormeubelen kunt verwachten. Na levering kan de kast direct worden gevuld met mappen, dossiers en andere documentatie.

Bestel snel en voordelig online

Bij VGTrading.nl bestel je eenvoudig en snel online. Bij ons vind je een groot aanbod aan archiefkasten waaronder ook de roldeur archiefkasten. Bekijk het overzicht en kies de kast die aansluit bij de wensen van kantoor. We leveren verschillende merken aan. Niet alleen voor roldeurkasten ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt je volledige inrichting aan archiveringsmeubelen vinden in onze webshop. Voortaan is het hele kantoor op orde dankzij de praktische, stevige roldeur archiefkasten. Profiteer nu van onze scherpe prijzen.

Filter

Normering
Normering
Onderstel kleur
Onderstel kleur
Bladkleur
Bladkleur
Kleur
Kleur
Stofkleur
Stofkleur
Uitvoering
Uitvoering
Breedte
Breedte
Diepte
Diepte
Hoogte
Hoogte
Hoogte verstelbaar
Hoogte verstelbaar
Armleuningen
Armleuningen
Voetkruis
Voetkruis
Garantie
Garantie